Klubová výstava Mladá Boleslav

V sobotu 26.9.2015 jsme se účastnili klubové výstavy v Mladé Boleslavi. Vystavovalo 21 saarloosů s největší účastí ve třídě štěňat. (Letos se narodilo v ČR neuvěřitelný 30 SAV). Vítězem plemene se stal pes „Halifax de La Compagnie Du Loup Gris“ – který nastupoval ve třídě otevřené a získal ocenění V1,CAC,BOB

Ve třídě štěňat – fen, nastoupilo 5 feneček kde vyhrála naše Arianne Rosenwolf (více zde) a porazila i naší malou Ailein Fleur, která skončila třetí.

Ve štěňatech psech nastoupili 3 pejsci a vyhrál Agga Chakotey Rosenwolf (více zde)

Z našich vlčic se ještě výstavy účastnila naše Anitë Elenya Narmo. Ta bohužel ve své třídě nastupovala sama – její protivnice začala hárat :(  I přesto, že Anitka nemá ráda, když má v kruhu běhat a předvést své kvality bez konkurence, nakonec získala moc krásný posudek a výborná 1 s titulem CAC. Bohužel v závěrečném běhu o vítěze plemene (BOB) sem jí již nedokázala přemlouvat a ona opustila kruh..

Společná rodinná fotka s poháry-z leva Altaj, Agron, Samík, Anitë,Leela,Arianne a Agga

[SinglePic not found]

 

Děkuji všem svým majitelům štěňátek za perfektní reprezentaci a gratuluji k jejich prvním výhrám…já jsem to si to s holkama krásně užila a už se těším na příště..

[Gallery not found]